Az oregánót már évszázadok óta az egyik leghatékonyabb és legjótékonyabb esszenciális olajként tartják számon. Megannyi szakácskönyvben és fűszerkészletben megtalálható világszerte, mivel gazdag íze számos nemzet konyháját remekül kiegészíti. Az esszenciális olajat a növény illatos leveleiből nyerik ki. Az oregánó esszenciális olaj elsődleges kémiai összetevője egy fenolszármazék, a karvakrol, és ez teszi a világ egyik legsokoldalúbb és legerőteljesebb esszenciális olajává. Bőrrel való érintkezés esetén az oregánó esszenciális olajat hígítsa hordozóolajjal.
Elsődleges előnyök – Oregánó olaj
- Sokoldalú ételízesítő, amelyet – elsősorban szárított formában – világszerte előszeretettel használnak sós-fűszeres jellegű fogások ízesítéséhez.
- Rendkívül intenzív aromát és ízt kölcsönöz az ételnek, aminek köszönhetően akár egy csepp is elég belőle, hogy bámulatos hatást érjünk el.
- Fűszeres, gyógynövényes aromája miatt ideális levesek, saláták és sós-fűszeres jellegű ételek ízesítéséhez is.
Használat – Oregánó olaj
- Olaszos ételek készítésekor egy kávéskanálnyi szárított oregánó helyett használjon egy csepp oregánó esszenciális olajat.
- Morzsolt oregánó helyett használjon egy csepp olajat spagetti- vagy pizzaszószokhoz, illetve sültekhez.
Használati utasítás
Ételízesítéshez.
Figyelmeztetés – Oregánó olaj
Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, arccal, érzékeny területekkel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén hígítsa bőségesen hordozóolajjal.
Teljes összetevőlista
Csak eredeti termékek
A termék doTerra Magyarország által forgalmazott, garantáltan eredeti! (Forgalmazói azonosító szám:14309784)
Szállítás (Foxpost, GLS, DPD, MPL)
* 30.000 Ft feletti rendeléskor automatába ingyenes!
Csomagpont/automata 950 Ft
Házhoz szállítás 1100 Ft-tól
Kérdésed van? Szeretnél többet tudni a termékekről?
Elküldheted kérdésed a következő adatlapon >>